Reteta de la care am plecat e de pe ''Restaurantul de acasa''
Ce as putea sa va mai spun despre checul asta este ca nu trebuie sa respectati reteta originala intocmai, nici eu nu am facut-o.
Checul e bun si pot spune si practic, fiindca asa veti avea ocazia sa scapati de ''ramasitele'' din frigider care inca sunt bune, ar fi pacat sa le aruncati , dar nu mai sunt cantitativ suficiente pt. un mic dejun sau pentru vreun fel de mancare.
Checul ce-l vedeti in poza contine :Checul e bun si pot spune si practic, fiindca asa veti avea ocazia sa scapati de ''ramasitele'' din frigider care inca sunt bune, ar fi pacat sa le aruncati , dar nu mai sunt cantitativ suficiente pt. un mic dejun sau pentru vreun fel de mancare.
4 lg de faina, 4 oua + inca 2 , masline, salam, sare , piper, 4 lg de smantana (eu am pus iaurt), cascaval.
Cum procedam:
Cele 4 oua se bat cu sarea si piperul. Se adauga cascavalul dat pe razatoare sau taiat cuburi, iaurtul sau smantana, faina si: salamul taiat cuburi, maslinele fara sambure. Din compozitia rezultata se toarna jumatate intr-o tava de chec acoperita cu hartie de copt, se pun ''in picioare'' cele doua oua fierte de dinainte si taiate in jumatati , se toarna si a doua parte din compozitie.
Se da la cuptor la temperatura medie pana cand s-a rumenit frumos deasupra, dureaza undeva la 20-30-40 minute in functie de cuptorul fiecaruia:
Sa aveti pofta!
36 comentarii:
Por dios que rico! y que pinta! me encanta!
Aratã bine si e sãtios:)
ohhh....espectacular receta me ha encantado muy completa,abrazos y abrazos.
Iau si eu o felie pentru micul dejun! Pup
DELICIOS .
Ce frumos si colorat ti-a iesit!
Magnifique ce cake saler il est très bien garnie, juste de regarder sa donne envie de manger, bravo il est superbe!
Bisous
Am descoperit de curand chec-urile sarate, dar tare mult imi plac! Al tau arata delicios! Pup
yamiiii!!o felie de chec ai rezolvat o masa de pranz :)felicitari!
Gracias Inmaculada Fernández Díaz , gracias! :-*
Multumesc Ramo!
Besos Rosita ! Y gracias.
Cristina,multumesc de vizita.
Claudia, iti multumesc si tie de apreciere.
Smaranda, ma bucur ca-ti place.
Te pup!
Merci beaucoup Beth! :-*
Simona,multumesc!
Fantezie in bucatarie, te pup!
Datorità acelorasi và week-end fericit si frumos.
Tare fain ti-a iesit! Tre' sa mai fac si eu, ca nu am mai mîncat demult!
Te pup!
Sunt prea obosita azi ca sa mai fac , dar maine-poimaine sigur fac din nou .Asa fain arata , galbior :)
Sigur este foarte bun.Pup!
Tare apetisant!
Imi place tare mult cum arata! Pupici!
Ce as papa si eu o feliuta!!!! ;)
wooaaawww.....imi ploua n guraaaaa.....ooofff.oooffff....of.....
Hmmm, ce bine arata si pe langa asta sunt sigura ca e si gustoasa! Pup
Maya, ma bucur ca-ti place :)
Dory, ai facut pana la urma? :)
Dia, este un foarte bun aperitiv.Si cel mai important pt. mine, poate fui luat si ca pachetel la serviciu. :)
Alice,multumesc!!
Adela, multumesc!!
Adina,incearca-l, e bun.
Elena Cristina T. , e foarte usor si rapid de facut.
Nu o sa regreti daca-l faci.Parerea mea :)
Delicios Flavours, multumesc mult! :-*
Nu am mincat niciodata asa ceva dar arata cu sigurata delicios!
Multumesc mult!
ohhhhh yammmm !!! delicios!! :-*
Salutari Andrada :-*
trebuie sa il incerc si eu, arata demential, si cred ca ar putea fi adaptat pt masa de Paste
Oana, da, si eu cred ca ar merge perfect de Paste.
Trimiteți un comentariu