E budinca (cel putin asa scrie in titlul retetei dintr-o carte de bucate ) insa aduce extreeem de mult cu o briosa, dar nu una oarecare :)) ci una usor insiropata (asta daca doriti voi sa o insiropati inainte de servire). Reteta e simpla , rapida, e o placere sa o faci. Si aspectul cucereste, daca vreti neaparat sa impresionati pe cineva la masa dar timpul nu e prieten cu voi, faceti asa ceva.
Ingredientele si modul de preparare le gasiti in poza de mai jos, pe care va rog sa faceti click pentru a se mari, folositi zoom-ul. E o poza din cartea de unde am luat reteta. Pozele...nu sunt grozave, soarele nu era pe cer cand le-am facut dar sper ca poate candva voi avea si eu un aparat profi . :)) Diferenta pe care eu o am in reteta fata de cea originala este ca eu nu am mai facut sirop de zahar ars ci am folosit un sos de caramel luat din comert. Cu siguranta este o diferenta mare dar poate data viitoare respect reteta 100% Iar un alt lucru, nu am avut faina cu agent de dospire, in cele 125 g faina am pus 3 g praf de copt.
Tineti cont de sfatul bucatarului din partea stanga a pozei cu reteta.
S-aveti pofta !!
30 comentarii:
arata f bine! Pup
briosa insiropata = Bucate apetisante :).
Mai adaugi si caramel.. ce mai poti sa zici... ceri si a trei portie si te bucuri :)
Cu siguranta am s-o incerc, mai ales daca e insiropata.
Sa ai o zi faina.
Clar merita incercata !!! ;)
Ils sont magnifiques ces petits pudding et bien décoré, Bravo
Super faina reteta si arata tare bine .
Vreau si eu un castel, aratã super!
Ce bine arata!!!!!!!!!
yummy arata prefect
Multumesc Alinutzika. :)
T.W. Oltean, multumesc de vizita. :)
Micul, in reteta originala, asa cum scrie si in poza, in farfurie se pun sirop de zahar ars si frisca.
Cat, mersi de vizita! :)
Merci beaucoup Beth!
Dori,mersi fain!! :)
Ramo,multumesc!
In bucatarie cu Aziz,multumesc!
Alice, multumesc !
Un asa dulce ma face sa mai sar din dieta!!
Pupici
Excelent :)Frumos arata !
Minunata reteta(de delicioasa):X!!!!1 Arata perfect!Pupici
Multumesc mult Mare Maria. :-*
Tare bine arata... Pup!
Multumesc Sara & Miki!
Mammamiaaa, ce dezmat aici!
He,he, mi-ar placea sa mai fie putin din dezmatul asta :)) dar poate trec la fapte din nou saptamana viitoare. :D
Tare apetisante "castelele" astea ;-) Cum se numeste cartea si cine e autorul, te rog? Merci!
Liana, cartea este de la editura Rao, se numeste Retete pe gustul familiei, este tradusa de la niste bucatari straini.
Se gaseste pe net de cumparat si este f f ieftina.
Grozav desert !:)
Oricum,ai numai bunaciuni pe aici !:)
Bravo !
Multumesc Adnia! :-*
Minunat arata!! Cate retete delicioase ai aici, si ce de prajiturele!! Ai vazut ca m-am oprit doar la prajituri pana acum, nu? :P
:)) dulciurile raman mereu pe primul loc, indiferent ca suntem sau nu , copii. ;)
Trimiteți un comentariu