Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

luni, 29 noiembrie 2010

Supa de pui cu porumb



O reteta gustoasa de supa de pui cu porumb,o reteta pe care am luat-o si eu de pe un alt blog (Davella) dar pe care am modificat-o usor.
Ingrediente: 
  2 pulpe intregi de pui ,spate de pui ,2 morcovi ,1 patrunjel,telina,1 ardei gras rosu,1 ceapa,1 conserva de porumb dulce,patrunjel verde tocat,sare ,piper,1-2 cuburi de legume de la Knorr (optional),2 L de apa.
Mod de preparare:
 Se pune la fiert  carnea de pui (pe care am spalat-o intai de toate) si sare. Se lasa sa fiarba si cand incepe sa se faca spuma se curata cu spumiera.Intre timp se curata zarzavatul, se spala si se taie dupa placul fiecaruia .Ceapa se toaca marunt.Dupa ce carnea a fiert si nu mai face spuma,se scoate afara si se adauga legumele in afara de porumb.Carnea o curatam de pe oase ,se pune din nou la fiert in oala si cubul Knorr deasemenea (daca puneti).
Cand zarzavaturile sunt fierte se adauga porumbul si se mai lasa cateva minute pe foc.
Intre timp se toaca patrunjelul verde si cu aprox.2-3 minute inainte de a stinge focul puteti sa-l adaugati.Se serveste cu piper.


Pofta buna!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...