Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

duminică, 3 aprilie 2011

Ciorba de pui cu gulie si franjuri de ou

Guliile sunt niste legume sanatoase si foarte bune in ciorba, dau gust bun. Si cum mereu as incerca sa fac tot altfel de supe sau ciorbe, desi nu se poate asta mereu, ieri am nascocit ciorbita asta.
Nu stiu cat arata de bine dar la gust e buna.
Pentru ciorbita aveti nevoie de:
   1 spate intreg de pui, 2 aripi si 1 gat de pui , 2 morcovi, 2 radacini patrunjel, 1 gulie, 1 ceapa, 1 ou, jumatate de ardei gras rosu, smantana, patrunjel verde, leustean, sare, piper, 1 cub de legume Knorr, apa.
Prepararea:
  Se pun la fiert bucatile de pui in apa cu sare. Cand incepe spuma sa apara ,se curata.
Apoi adaugam legumele taiate  (in afara de gulie) cuburi sau rondele, fiecare cum vrea, ceapa tocata marunt. In timp ce legumele se fierb adaugam cubul Knorr si piper dupa gust. Cand sunt aproape fierti morcovii si patrunjelul se pune si gulia pe care au am taiat-o bastonase. Intre timp intr-un bol amestecam oul cu smantana pana cand devine o compozitie omogena.
Lasam pe foc pana cand este fiert tot ce este in oala, oprim focul si luam cu un polonic ciorba si o turnam in bolul cu ou si smantana amestecand bine. Apoi turnam tot inapoi in oala. Adaugam si verdeturile si gata ciorba.

    Pofta buna!

2 comentarii:

felis spunea...

Trebuie sa fie tare buna...

Bucate apetisante spunea...

Nu prea aspectuoasa :) dar macar buna.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...