Ceva in genul acesta am vazut la Teo pe blog si nu am rezistat sa nu fac si eu. Insa eu am ales o varianta mai rapida si mai usoara, din lipsa de chef.
Pentru acest foietaj cu crenvursti aveti nevoie de : 1 foaie de aluat congelat Linco ,5-7 crenvursti , 1 ou si seminte de susan (daca vreti mai multe cornulete dublati ingredientele. Prepararea:
Foaia de aluat se decongeleaza. Se intinde putin cu sucitorul si se taie in patrate (atatea patrate cat atatea cornuri vreti sa faceti). Eu crenvurstii i-am taiat in doua, am vrut sa fac cornuri mai mici. Am pus cate o bucata de crenvursti pe cate o bucata de aluat si am impachetat astfel incat crenvustiul sa fie acoperit in totalitate de aluat. I-am crestat usor din loc in loc.
Asa am procedat cu toti. I-am pus intr-o tava acoperita cu hartie de copt , i-am lasat sa se odihneasca 10-15 minute in tava apoi i-am uns cu oul pe care l-am batut, am presarat susan si am dat tava la cuptor pana cand cornuletele au devenit aurii.
Spor la treaba!
8 comentarii:
Ti-am mai zis ca-mi place orice cu foietaj?:D:D
rapid si gustos.as vrea sa ma pot trezi mai devreme sa pot face genul asta de placintele pentru micul dejun.pup
Lady,nu, nu stiam :) Eu am doar cateva produse care-mi plac.
Sarah,da, sunt mult mai bune calde, proaspat scoase din cuptor. Dar decat sa te trezesti cu noaptea in cap,mai bine nu. :)
Looks absolutely stunning, it's making me hungry! Complimenti. Ciao, ti seguo da Roma, Italia.
Grazie Ciccia !
fiecare poate inventa o reteta cand e vorba de foietaj ramane la imaginatie,e foarte bun foietajul,yami,eu acum am facut "foetaj cu cremwurti"doar k am pus langa cremwurti si branza topida"felii"
branza topita :D
Anonim, si mai bun asa cum ai facut!
Trimiteți un comentariu