Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

duminică, 24 iulie 2011

Foietaj cu cremvursti

Ceva in genul acesta am vazut la Teo pe blog si nu am rezistat sa nu fac si eu. Insa eu am ales o varianta mai rapida si mai usoara, din lipsa de chef.
   Pentru acest foietaj cu crenvursti aveti nevoie de : 1 foaie de aluat congelat Linco ,5-7 crenvursti , 1 ou si seminte de susan (daca vreti mai multe cornulete dublati ingredientele.
Prepararea:  
   Foaia de aluat se decongeleaza. Se intinde putin cu sucitorul si se taie in patrate (atatea patrate cat atatea cornuri vreti sa faceti). Eu crenvurstii i-am taiat in doua, am vrut sa fac cornuri mai mici. Am pus cate o bucata de crenvursti pe cate o bucata de aluat si am impachetat astfel incat crenvustiul sa fie acoperit in totalitate de aluat. I-am crestat usor din loc in loc. 
Asa am procedat cu toti. I-am pus intr-o tava acoperita cu hartie de copt , i-am lasat sa se odihneasca 10-15 minute in tava apoi i-am uns cu oul pe care l-am batut, am presarat susan si am dat tava la cuptor pana cand cornuletele au devenit aurii.
     Spor la treaba!

8 comentarii:

Lady Butterfly spunea...

Ti-am mai zis ca-mi place orice cu foietaj?:D:D

sarah spunea...

rapid si gustos.as vrea sa ma pot trezi mai devreme sa pot face genul asta de placintele pentru micul dejun.pup

Bucate Apetisante spunea...

Lady,nu, nu stiam :) Eu am doar cateva produse care-mi plac.
Sarah,da, sunt mult mai bune calde, proaspat scoase din cuptor. Dar decat sa te trezesti cu noaptea in cap,mai bine nu. :)

Saucy Siciliana spunea...

Looks absolutely stunning, it's making me hungry! Complimenti. Ciao, ti seguo da Roma, Italia.

Bucate Apetisante spunea...

Grazie Ciccia !

Anonim spunea...

fiecare poate inventa o reteta cand e vorba de foietaj ramane la imaginatie,e foarte bun foietajul,yami,eu acum am facut "foetaj cu cremwurti"doar k am pus langa cremwurti si branza topida"felii"

Anonim spunea...

branza topita :D

Bucate Apetisante spunea...

Anonim, si mai bun asa cum ai facut!

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...