Pentru acesta reteta aveti nevoie de: paste tagliatelle, sos de ciuperci si sunca de pui.
Pastele de fierb in apa cu sare si ulei pana cand sunt facute.Sosul de ciuperci se face asa: 3-4 ciuperci se curata de pielita, se spala si se taie cuburi mici. O ceapa medie se curata si ea de coaja, se toaca marunt si se frige in ulei intr-o tigaie. Cand este sticloasa se adauga ciupercile si se amesteca. Se trece un catel de usturoi prin presa si se pune in tigaie. Se adauga si condimente precum sare si piper. Apoi dupa un timp se toarna o cutie de smantana pentru gatit La Dorna si o lgta de faina. Se amesteca pentru omogrnizare si se tine pe foc pana cand se ingroasa.Se opreste aragazul si se lasa sosul la racit.
Sunca de pui se cumpara din supermarket sau de la alimentara de cartier :))) Pe acesta o veti taia cu razatoarea sau cu ce aveti voi prin bucatarie, fasii subtiri de tot.
In farfurie se aranjeaza astfel: tagliatelle, sos de ciuperci , sunca. Daca va trece prin gand o altfel de aranjare, nu mai asteptati, treceti la treaba:
Pofta buna!
1 comentarii:
I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog.
Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it's rare to see a nice blog like this one today.
my site calories Burned walking calculator
Trimiteți un comentariu