Reteta preluata de pe '' Arta culinara'' de la La Chef A .
Nu cred ca am respectat reteta originala pas cu pas, dar a iesit ce se vede in poze.
Pentru acesti cartofi aveti nevoie de :6 cartofi mai mari (sau atatia cati vreti voi sa faceti) , 6 oua, cateva fasii de bacon, patrunjel verde tocat, sare, piper, unt.
Prepararea:
Cartofii se spala bine cu tot cu coaja si se pun in tava, in cuptor la copt. Cand sunt gata, se lasa racit.
Se taie un capacel din cartof pe lung, cam un sfert din cartof, se scoate miezul din mijloc (acesta se poate folosi la salate sau il faceti piure) , trebuie sa arate ca niste barcute, se sareaza si pipereaza. In fiecare dintre cartofi se pune cate un cubulet de unt, apoi se sparge oul si se pune inauntru. Adaugati apoi fasii de bacon, patrunjel verde tocat fin. Se da din nou la cuptor pana cand ouale din cartofi sunt facute:
Pofta buna!
11 comentarii:
:D Cred ca o incerc si eu. M-am saturat sa mananc toate prostiile! E simpla,nutritiva si arata bine.
Un sfat de la mine Oana, cauta sa faci din cartofi mari.E mai usor de pus oul in ei.
Imi place cartoful umplut cu orice!Chiar si fara carnita sunt buni!Pup,BA!
Arata bine si bronzati :) . Cand voi mai avea chef de bucatarit , o sa-i incerc si eu , pentru ca urmatoarele zile la mine se va manca "ce se gaseste" , avand in vedere ca plecam in curand de acasa.
Merg oricand n-ai chef de ceva complicat.. deliciosi si hranitori!
Asa este Teo, ma gandeam sa incerc o varianta cu ciuperci si sa fac un sos de usturoi.Yam, ar trebui sa incerc.Eu mi-s cu usturoi si ceapa in meniu cat se poate de mult. :)
Dori, poate ii faci cand vi dincoace, acasa :)
Antonina, asta mi-a placut si mie, se fac destul de usurel si nici nu-ti trebuie multe ingrediente.
o bunatate! mersi din suflet! xxx
super buni ... acum as papa cativa chiar daca e cam tarziu ;)...imi permit ;) ;)))
Pai nu e fript, e copt, are doar un cubulet mic de unt, oul nu e chiar grav pt. silueta , numai feliutele alea de bacon sunt mai periculoase dar pot fi eliminate :)
Poti sa te servesti :)
Trimiteți un comentariu