Poza nu e una de tablou, dar m-am jucat putin cu ea in photobucket si asa a ramas
Reteta nu e pentru cartofi (dupa cum v-ati dat seama din titlu) ci pentru acea bucata de carne acoperita cu o ''plapuma'' de cascaval.
![whistling](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/65.gif)
Am mai facut asa ceva acum vreo doi ani cand nu aveam blogu' , am postat-o pe un forum cu mentiunea ca e luata de pe un blog dar nu am precizat care. Asa ca acum nu stiu sa va spun sursa exacta
![I don't know](http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/106.gif)
Cine doreste sa incerce asa ceva gaseste reteta in urmatoarele randuri.
Ingrediente:500g pulpa de porc dezosata sau cotlet de porc fara os , 200 g maioneza, 1- 2 cepe rosii sau albe, cascaval clasic aprox. 400 g sau poate chiar mai putin, sare si piper.
Prepararea:
Se taie carnea in felii de doua degete dupa care se bate cu ciocanul de carne ca pentru snitele. Se pun intr-o tava foarte bine unsa cu unt, se sareaza si se pipereaza, se unge cu maioneza fiecare bucata in parte , se presara ceapa taiata julien si se da la cuptor pana cand carnea este facuta:
Apoi se scoate din cuptor, se scapa de lichidul din tava, se presara cascavalul ras si se mai da o tura la cuptor pana cand cascavalul s-a topit :
Cam asta e toata treaba. Eu am servit carnea cu cartofi la cuptor:
Pofta buna sa aveti!
4 comentarii:
yummy!:)
arata super bine!!!!
Thanks Stasha for visit!
Multumesc Stefy!
Trimiteți un comentariu