Cred ca majoritatea dintre voi ati facut chiftelute de pui dar eu nu-mi amintesc sa fi facut pana acum si vroiam sa gust sa vad cum sunt.
Bune, foarte bune, mai facem.
Ingrediente:
carne de pui macinata, 1-2 oua (in functie de cata carne aveti ), 1-2 felii de franzela umezite, 3 catei de usuroi sare, piper, marar, ulei.
Prepararea:
Carnea macinata se amesteca cu feliile de franzela trecute sub jetul de apa si apoi stoarse,cu usturoiul trecut prin presa, cu ouale si sarea ,piperul si mararul tocat marunt. Se fac bombite din acest amestec apoi se turtesc usor intre plame.
Uleiul se pune la incins si se frig chiftelele pana cand carnea e facuta (au culoarea auriu deschis)
Noi le-am servit alaturi cartofi piure :
Pofta mare va urez!
15 comentarii:
arata delicios ,daca neam putea servi ce bine ar fi .
Chiar ma gandeam sa fac maine niste chiftelute marinate. Foarte fain arata ale tale! Pupici
Multumesc Claudia si Simona!
Superbe recette simple et rapide, bravo
Yammy!
Trebuie sa mai fac si eu , tare mult imi plac .
Bune , bine spus, foarte bune! Weekend minunat!!
Va multumesc de vizita si comentarii.
Weekend placut in continuare!
Beth, merci beaucoup,tu est tres gentille.
Mm...super bune! Eu le mai fac cu sos de maioneza si sunt super!
Nu am incercat asa, dar trebuie sa fie f. bun Lady.
exact la fel le fac si eu :),doar ca le pun la cuptor. Sunt delicioase!!O zi frumoasa!!
Multumesc '' Fantezie in bucatarie''.
Numai bine!
foarte delicioase, aspect impecabil.
Multumesc Anonim.
Trimiteți un comentariu