Desi mi-am petrecut dupa-masa in bucatarie intr-o caldura crunta, ma bucur ca am facut prajitura asta deoarece este foarte buna, potrivita dupa parerea mea, pentru un anotimp ca acesta.
Blatul este luat de la o alta prajitura facuta tot de mine, din aceeasi carticica iar crema este originala. Deci acum sunt doua prajituri intr-una. :)
Ingredientele si modul de preparare al blatului este acesta:
Dati click pe poza pentru a mari |
Crema se prepara astfel:
Era sa uit sa va spun ca boabele de struguri se taie in doua iar samburii se elimina.Daca gasiti sa cumparati struguri fara samburi, e perfect. Dupa ce se taie in doua strugurii se lasa la scurs. Iar daca vreti, pastrati cateva boabe pentru decor.
Rezultatul:
Am salvat poza cu TEXT pe ea :(((( |
Trebuie sa va mai spun ca eu la crema in loc de smantana pentru frisca am folosit frisca lichida pe care am batut-o si numai vreo 200 g.
Apoi in reteta originala erau si struguri roz dar eu nu am gasit asa ca am folosit doar albi si am avut un singur ciorchine mare care sincer nu stiu cate grame avea.
Un sfat din carticica pe care eu l-am aplicat, pentru un efect spectaculos stropiti boabele de struguri cu apa (cei pe care ii veti folosi ca decor) si presarati cu zahar.
Sper sa va placa reteta si sa o incercati!
15 comentarii:
Racoritoare!!!!Imi place!!pupici!
Da,chiar e potrivita pentru acum.
Si blatul e atat de moale si placut ca si consistenta, foarte buna.
Noua ne place mult.
Minunat arata!Trebuie sa fie tare buna!
duminica placuta!
Duminica placuta si tie Violette!
ce bine arataaaa!mai am de asteptat pana apar strugurii la mine dar nu foarte mult.pupicei
Sa nu iti para rau ca ai stat in bucatarie pentru ca arata fff bine!
Multumesc Teo!
arata bine si sigur e delicioasa!!!!
Ce fain arata!Excelenta idee!Îmi place combinatia.Pupici!
Pupici Maya si Cat!
Prajitura asta chiar a avut succes.Tuturor le-a placut, sau cel putin asa au zis :)))))
buna, as avea o rugaminte : ati putea pune la blog abonare prin email?
ca sa primesc prin email toate bunatatile.ar fi excelent
S-a rezolvat Narcisa. :)
Arata prea bine prajitura asta!!!
ce fain arata!!!!!!!!!
Va multumesc Lady si Alice!
Trimiteți un comentariu