Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

sâmbătă, 5 martie 2011

Pizza cu cascaval afumat

Pizza este tot din felii de franzela,cum ziceam si acum ceva timp, eu prefer sa o fac asa.Poate ca odata voi incerca sa o fac din aluat dospit dar deocamdata la mine pe blog  gasiti doar pizza din paine.
  Pentru pizza sunt necesare:
       felii de paine, putin lapte, pasta de tomate, sunca, ardei rosu, amestec mexican din conserva (porumb si mazare), rosii, 1 ceapa medie rosie, oregano, busuioc, sare, piper si cascaval afumat.
Cum facem:
  punem hartie de copt pe o tava si acoperim suprafata tavii cu felii de paine.Stropim painea usor cu lapte.
Apoi intindem pasta de rosii, piperam  si din loc in loc incepem sa ''populam'' pizza in devenire cu ingrediente.
    Prima oara eu am pus sunca,apoi felii subtiri de ardei,amestecul mexican, ceapa taiata solzisori:
   Dupa toate astea punem rosiile taiate felii rotunde si busuioc, oregano si sare:
     Ultimul strat este de cascaval afumat dat pe razatoare, partea cu gauri mari:
   Se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pana cand cascavalul s-a topit iar legumele s-au inmuiat.De obicei eu tin pizza de acest gen aprox. 15 min. De data aceasta am tinut-o cam 25 de minute deoarece era destul incarcata cu ingrediente si sa fiu sigura ca s-au facut toate.
Pofta buna va doresc!
    

2 comentarii:

Aurica spunea...

foarte reusita si aceasta reteta de pizza, o combinatie de culori frumoasa si apetisant de gustoasa, sa "curga" in farfurie :D

Bucate Apetisante spunea...

Multumesc Aurica, ma bucur ca imi reamintesti de retete vechi pe care le-am facut candva cu drag. Si la fel cu acelasi drag mancate :D

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...