Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

duminică, 6 februarie 2011

Ciorba de pui cu legume

Nu stiu ce as putea sa va spun despre ciorba asta, eu fiind mare amatoare de ciorbe si supe le laud pe toate :) Daca e buna intr-adevar sau nu , nu veti sti decat incercand-o. :)
Aveti nevoie de:
 2 buc. spate pui si o pulpa dezosata (asta am pus eu) ,1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 morcov mare,1 patrunjel, 1 pastarnac,1 ceapa , patrunjel verdeata, sare , piper, 1 cub Knorr de legume,1 pahar de iaurt si 1 galbenus.
Preparare:
   Intr-o oala cu 3 l de apa se pun la fiert bucatile de pui cu ceapa intreaga curatata si sare .Cand apare spuma se curata:
 
  Cand carnea a fiert se scoate afara din oala si se pun morcovii,patrunjelul si pastarnacul date pe razatoare:
  
  Pana acestea fierb ,carnea se curata de pe oase si se taie marunt,dupa care se pune inapoi in oala unde mai puneti si cubul Knorr si piper:

   Lasati la fiert totul  iar intre timp pregatim un galbenus de ou si iaurt,le frecam bine impreuna:
        
   Cand sunt fierte toate ingredientele scoatem ceapa din oala si intr-un bol mare turnam iaurtul cu ou bine batut si luam cu un polonic ciorba din oala si turnam incet in bolul cu iaurt amestecand bine:
 Procedati tot asa pana se umple tot bolul cu ciorba iar apoi turnati totul in oala,aruncati si patrunjelul verde tocat , opriti focul si acoperiti oala cu un capac :
    Va urez pofta buna si sper sa incercati reteta mea de ciorba :)
 

2 comentarii:

Irina spunea...

Imi plac ciorbele de legume, a ta arata foarte bine.

Bucate Apetisante spunea...

Multumeeeesc :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...