joi, 2 decembrie 2010
Oua umplute
Aperitiv usor de facut...
Ingrediente:
4 oua, smantana, mustar, pateu, sare, piper, maioneza.
Mod de preparare:
Ouale se fierb pana galbenusurile sunt tari.Cum stiti daca ouale sunt fierte? Le invartiti pe o suprafata dreapta si daca oul se invarte cu viteza si de multe ori inseamna ca e fiert.
Sa revin la reteta...dupa ce ouale sun fierte se curata de coaja si se taie in doua pe lung (jumatatile sa arate ca niste barcute).
Umplutura o faceti din galbenusurile de la oua pe care le scoateti din albus,pateu,smantana dupa gust si o lgta de mustar.Se condimenteaza cu sare si piper.
Se umple fiecare barcuta cu aceasta compozitie iar deasupra se orneaza cu maioneza.
Sau daca vreti puteti face un covor de maioneza pe tava in care puneti ouale.
Eu am ornat si cu feliute de masline.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu