Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Ciorba de pui cu leustean

               Va place leusteanul? Mie da! Si nu puteam sa nu scriu macar o reteta care sa contina aceasta verdeata.
Ingredintele pentru ciorbita sunt:
 4 pulpe si 4 aripi de pui, 2 morcovi, 1 patrunjel, telina, 1 ceapa, 1 ou, 1 cub de legume Knorr, sare, piper, leustean, apa.
Mod de preparare:
  Se pun la fiert in apa cu sare pulpele si aripile. Cand incepe sa apara spuma se curata. Intre timp se pregatesc legumele. Morcovii , patrunjelul si telina se curata si se dau pe razatoare, ceapa se curata si se toaca marunt.
Dupa ce carnea nu mai face spuma, se adauga legumele, cubul Knorr si piper dupa gust. Se bate oul si cand sunt fierte legumele se pune in ciorba. Imediat dupa ce am pus oul amestecam numai la suprafata cu o furculita pentru a face zdrente din ou. Se toaca leusteanul si se presara in ciorba.
Pulpele le puteti scoate din ciorba, sa le frigeti si sa le serviti la felul 2 sau puteti sa curatati carnea de pe oase si sa o puneti inapoi in ciorba. Eu deseori procedez asa.

Pofta buna!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...