vineri, 3 decembrie 2010
Ciorba de vita
Ingrediente:
Carne de vita 300-400 g ,2 morcovi,1 patrunjel,telina,1 ceapa,2 cartofi,mazare,ardei rosu,sare,piper,2 L apa,200 ml bors (optional),patrunjel verde,2-3 lg de ulei,1 cub Knorr de legume
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt,morcovul se taie cubulete,patrunjelul ,telina si ardeiul la fel,mazarea se spala.Se trec cateva jeturi de apa peste carne si se taie in bucati.Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi.Cartofii,pana sa fie bagati in oala se tin intr-un bol cu apa.
In oala in care vreti sa faceti ciorba se pune la incins uleiul,cand s-a incins se pune ceapa care se tine pana se inmoaie apoi se adauga carnea si se rumeneste.
Dupa aceasta faza se pune apa ,sare , piper si se lasa la fiert.
Dupa cateva minute se adauga cubul Knorr si toate legumele in afara de cartofi.Cand sunt aproape fierte se baga si cartofii in ciorba.Se lasa la fiert in continuare iar in momentul in care sunt gata toate legumele se adauga borsul .Se mai tine pe foc cateva minute,se pune patrunjelul verde tocat si gata ciorbita.
In poza mea nu apare verdeata.N-am habar de ce.Probabil am uitat sa pun :))
Pofta buna va urez!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu