Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Rosii umplute




Ingredinte:
   Rosii, urda 400g ,1 ceapa rosie, marar, sare , piper ,50-100 g unt.
Mod de preparare:
  Se spala rosiile,se taie un capacel si se curata pe dinauntru de miez,de seminte.Se taie  putin si din cealalta partea a rosiei pentru a sta drept pe farfurie.Se lasa la scurs.
Umplutura se prepara din urda,unt topit,marar tocat,ceapa rosie tocata,sare si piper.
Dupa ce s-au scurs rosile,se umplu cu aceasta crema.
Puteti decora cu o frunzulita de patrunjel verde daca vreti,eu cand le-am facut nu am mai avut timp.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...