Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Fasole cu carne macinata



O combinatie pornita de la reteta de fasole mexicana pe care o voi posta cu alta ocazie.
    Poza cu papica e facuta dupa cum se vede direct din tigaie, fara alte ''cosmetizari'' 
Ingrediente: 
  3-4 lg de ulei,o ceapa,1 ardei rosu,carne macinata 400 g ,rosii cubulete din conserva,fasole alba din conserva sau daca aveti rabdare si timp puneti fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a face reteta iar a doua zi o fierbeti,condimente: sare,piper,chilli,busuioc,cimbru. 
Mod de preparare:
  Se pune, intr-o tigaie mare, la prajit in ulei ceapa tocata marunt cu un ardei rosu taiat cubulete.Cand s-a inmuiat ceapa dar si ardeiul se adauga  carnea tocata (eu am avut un amestec de vita cu porc dar sunt sigura ca e buna si numai cea de porc,tocata sa fie ),sare,piper,chilli,busuioc uscat ,cimbru si se lasa pana se face bine carnea.Urmatorul pas este sa adaugati rosii cubulete din conserva .Se mai lasa putin pe foc si se adauga fasolea .Se mai tine vreo cateva minute pe foc iar la sfarsit se pune patrunjel tocat.

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...