Desi cere ceva timp,e delicioasa reteta,trebuie sa o incercati.
Cele necesare:
Pentru 8 bucati : 4 cartofi mari
Pentru umplutura : kaizer 100-200 g , 1 rosie ,miezul de la cartofii fierti,maioneza,sare,piper,putin marar,cascaval.
Prepararea:
Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu tot cu coaja:
Pana fierb, kaizerul si rosia se taie cubulete mici.Incercati cat puteti sa nu ramana si semintele de la rosii:
Dupa ce cartofii au fiert,se scot din oala si se lasa la racit.Dupa racire se curata de coaja si se taie in doua pe lat:
Cu ajutorul unei lingurite scoateti miezul afara dar cu grija sa nu rupeti marginile cartofului si nu aruncati miezul caci avem nevoie de el:
Separat intr-un vas se pun rosia ,kaizerul cubulete,miezul de la cartofi,mararul,sarea si piperul:
Se adauga si maioneza:
Se amesteca bine si fiecare cartof se umple dupa care se pune intr-o tava unsa cu unt in prealabil:
Cascavalul se rade (pe partea cu gauri mari de la razatoare):
Fiecare cartof in parte se acopera cu cascavalul ras:
Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade si se tine pana cand cascavalul devine auriu:
Pofta buna!
3 comentarii:
Suna bina , arata bine , trebuie incercat
Este intr-adevar o reteta buna.Numai sa ai norocul sa nu nimeresti niste cartofi sfaramiciosi.
arata demential!!
trb incercat
Trimiteți un comentariu