Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

marți, 28 decembrie 2010

Legume cu carne in folie de aluminiu

Foarte bun si foarte sanatos.
Ingrediente pentru 8 portii:
        8 pulpe de pui dezosate, cartofi mici,1 ardei gras rosu mare, 3 morcovi mari,1 ceapa mare,sare,piper si daca vreti ulei,dar asa nu va mai fi 100% sanatos :)  si desigur,folie de aluminiu.
Prepararea:
  Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie in patru bucati.Morcovii se curata si se taie pe jumatate apoi fiecare jumatate se taie inca o data pe lung si se pun la fiert,cateva clocote doar, apoi ii scoatem din oala si ii lasam la scurs.Ardeii se taie in bucati maricele,ceapa se curata si se taie solzisori. Se rupe o bucata mare de folie pe care punem 1 pulpa de pui dezosata,o saram si piperam,adaugam ceapa,cartofi,morcovi si ardei atat cat sa fie pentru o portie,eu am pus si putin ulei,nici o lingurita,impachetam totul in folie si punem in tava pachetul.


Procedam asa pana terminam toate pulpele de pui.
     Dati tava la cuptor si dupa 40-50 minute verificati daca sunt facute toate legumele.Rosiile cherry eu le-am adaugat dup-aia in farfurie:
Pofta buna!

2 comentarii:

cristal.angel spunea...

ce bine arata ..o sa incerc sa fac si eu zilele astea...sa vedem ce o sa iasa..
app....super blogul:D

Bucate Apetisante spunea...

Multumesc Cristal! In pachetel poti sa mai pui si alte legume daca vrei.Poate iasa mai bun.Sa-mi spui daca ti-a placut.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...